A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Adatkezelési nyilatkozat

Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Alaphelyzetbe állít

.

Recent Posts

A goldess ékszerekről

A goldess ékszerekről

Füzi Imre nov 23, 2018 Nincskategorizálva 0 Comments

A goldess ékszerekről

A GOLD ESSENCE ékszereket nem sima aranyozással készítik, hanem az alap fém felületét vastag, ötvözetből álló réteggel növelik, kitöltik. Az ötvözetből készült bevonatot nagy nyomáson és magas hőmérsékleten egybeolvasztják a hordozó fémmel (általában réz). Egy rendkívül vastag fedőréteg jön létre, amely akár harmincszor vastagabb lehet a más eljárásokkal felvitt réteghez viszonyítva (mikromilliméterben értendő).Ékszereink (nyaklánc, gyűrű, fülbevaló, karkötő, medál, ékszeröv, nyakék) antiallergén fémötvözetből a legapróbb részletességgel megmunkálva készülnek és egy kataforetikus áttetsző kopásvédő réteggel vannak bevonva, hogy ezzel védjék az apróbb mechanikai sérülésektől. Az ékszereket vastag ötvözet vagy ródium bevonattal látták el, ezzel hosszú tartósságot biztosítva. Az alapfém nikkel és ólommentes, ezért fémérzékenyek is nyugodtan viselhetik.

Ékszereink megjelenésükben a nemesfém luxusékszerek világát idézik, árban azonban a divatékszerek alacsony árszegmenséhez igazodnak. Magyarországon egyedülálló a Gold Essence kategóriájú prémium divatékszer.

Kinézetre teljesen úgy néznek ki, mint az arany és ezüst ékszerek, gondos ápolás mellett nagyon sokáig tartósak és csillogóak maradnak. Aki szereti az eleganciát, ékszereinkkel megengedheti magának, rendkívül kedvező áron!

Leave your reply

*
**Not Published
*Site url with http://
*